De plannen

Hét begin.. de 3D ontwerpen van de architect om U een eerste indruk te geven van onze nieuwe meubelwinkel.

De grondwerken

De nodige voorbereidingen gaan van start...

De funderingen

Aankomst van het rollend materieel... binnenkort starten de funderingswerken, een stevige basis waarop gebouwd kan worden...

De constructie

Nu de fundering als stevige basis voorzien is, kan de constructie of het geraamte van het gebouw geplaatst worden. Diverse betonnen kolommen en stalen constructies moeten garant staan voor de verdere opbouw van de wanden in een later stadium...

De montage

Nu de grootste voorbereidingen achter de rug zijn, kan er begonnen worden met de verdere opbouw van de nieuwe winkel, wanden, betonplaten, kingspan geïsoleerde panelen, enz.. worden ieder op z'n tijd op de juiste plaats vakkundig gemonteerd.

De interieurwerken

Nu de buitenkant zo goed als klaar is kan men beginnen aan de binnenkant van de winkel. Betonvloeren, wanden, bureel, sanitair, personen- en goederenlift, diverse technieken, verwarming / airco, elektriciteit, tegel- en schilderwerken, enz... worden stelselmatig vakkundig tot een mooi eindresultaat gebracht.

De buitenaanleg

Als afwerking van het geheel is de buitenaanleg even belangrijk en is hier gekozen voor divers plantsoen, bestrating en afsluitingen.

Het eindresultaat

Het eindresultaat van onze nieuwbouw winkel, met officiele opening op 12 maart 2021, we willen dan ook iedereen bedanken die betrokken geweest is bij de bouwerken van dit mooie project. Geniet alvast van enkele mooie sfeerbeelden die we U niet willen onthouden ... de rest kan U vrijblijvend zelf komen ontdekken ! Tot snel ..