Meubelpaleis LEEMANS

Over ons

Het familiebedrijf Meubelpaleis LEEMANS voorheen "Merksplas Meubelpaleis Leemans" werd door Louis Leemans opgericht in 1962 als schrijnwerkerij, een paar jaar later, in 1965 werd de schrijnwerkerij omgevormd tot een eenmanszaak en werd begonnen met de verkoop van meubelen. Vanaf 1978 kwamen beide zonen als zijnde 2e generatie in de zaak en werd er ook een 2e toonzaal bijgebouwd door de familie Leemans. De meubelzaak is in de loop der jaren steeds verder en verder uitgebreid. In 2014 deed de 3e generatie  hun intrede in de zaak, welke door hen tot op heden wordt verder gezet en bouwen zo verder aan de toekomst en het blijvend bestaan van Meubelpaleis Leemans.

We zijn een familiebedrijf dat vanaf dag 1, generatie na generatie kwaliteit en service zeer hoog in het vaandel draagt. Met al meer dan 50 jaar ervaring wordt U dan ook steeds vakkundig door ons verder geholpen in onze toonzaal, om het even naar wat je op zoek bent. We geven U de gepaste raad en advies om aan al uw wensen en vragen te voldoen om zo uw interieur naar een hoger niveau te tillen.

Bij ons vind je een ruim assortiment aan moderne, hedendaagse alsook klassieke kwaliteits meubelen en dit voor ieders budget aan betaalbare prijzen. Kortom een beter meubel tegen de beste prijs !

De levering en montage wordt vakkundig verzorgd door eigen mensen met een perfecte afwerking en een kort woordje uitleg aangaande de werking en/of het juiste onderhoud, zo loopt er niks fout. Ook aan een goede na-service hechten we veel belang.

Meubelpaleis LEEMANS, waar kwaliteit én service een vaste waarde is !